UPDATE Ernstig ongeval op A73, traumahelikopter landt midden op snelweg

Geplaatst op 22 augustus 2022, om 10:28 uur

OVERLOON – Op de A73 ter hoogte van Overloon is maandagochtend een ernstig ongeluk gebeurd. Bij het ongeluk is zeker één vrachtwagen betrokken.

Er zijn veel hulpdiensten opgeroepen waaronder een traumahelikopter. De heli is geland op de snelweg. De vrachtwagen staat half gekanteld in de berm van de snelweg. De chauffeur van de vrachtwagen die eerder vanochtend van de weg raakte en naast de A73 in de berm belandde, zou onwel zijn geworden. Dat laat de politie op de plek van het ongeluk weten, aan Omroep Brabant. De chauffeur is met hulp de brandweer zelf uit zijn voertuig gestapt en ter controle met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Verkeer kan er gewoon langs. Pas vanavond zal de vrachtwagen geborgen worden. Dit om verkeer zo min mogelijk te hinderen.

Foto´s- Persbureau SK-Media

facebook“instagram”/

 

 

Reacties