Voorbijganger meldt keukenbrand in appartement en weet erger te voorkomen

Geplaatst op 20 augustus 2022 20:29 uur | Laatst bijgewerkt op 20 augustus 2022 20:29

STERKSEL – De brandweer is zaterdagmiddag gealarmeerd voor een woningbrand in een appartement in de Pastoor Thijssenlaan in Sterksel.

De brand werd rond 15.30 uur gemeld door een oplettende voorbijganger die een brandmelder af hoorde gaan. Twee bluswagens kwam ter plaatse bij de brand. In het begin was niet duidelijk of er nog iemand in het appartement was. Dat bleek niet het geval. De brandweer heeft de brand geblust.

De oorzaak wordt onderzocht door Team Brand Onderzoek. In het pand is heel veel rook en roet schade. Hiervoor komt stichting Salvage ter plaatse om de eerste schadebeperking namens de verzekeringen te doen.
Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Foto’s: Dave Hendriks


[adsense2/]

[adsense2/]

Reacties