Meerdere gewonden bij frontale aanrijding in gevaarlijke bocht

Geplaatst op 6 augustus 2022 17:13 uur | Laatst bijgewerkt op 6 augustus 2022 17:13

OISTERWIJK – Zaterdag aan het eind van de ochtend vond er een frontale aanrijding plaats aan de Gemullenhoekenweg in Oisterwijk. Een busje en een auto botste frontaal in een flauwe bocht aan de Gemullenhoekenweg.

In het busje zaten zes personen en in de auto drie personen. Diverse politiewagens en drie ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Er vielen diverse licht gewonde die ter plaatse zijn behandeld. Ook werden er twee personen naar het ziekenhuis vervoerd. De Gemullenhoekenweg werd afgesloten voor het verkeer vanwege onderzoek van de politie.

Op 11 april 2022 vond er ook al een frontale botsing plaats in de zelfde bocht. Toen betrof het een leswagen met een leerling en een auto. Buurtbewoners zeggen dat het een zeer gevaarlijke bocht is in combinatie met snelheid.

Foto’s: Toby de Kort

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties