Zoektocht naar vermiste Nijmeegse in Kraaijenbergseplassen heeft niets opgeleverd

Geplaatst op 26 juli 2022, om 18:32 uur

KATWIJK – Hulpdiensten zijn maandagavond in het Brabantse Katwijk massaal op zoek gegaan naar een vermiste vrouw uit Nijmegen.

 

De politie kreeg maandagavond een melding binnen over de vermiste vrouw uit Nijmegen, nadat de auto van de vrouw was aangetroffen bij de Kraaijenbergse Plassen zette de politie meteen een zoekactie op. Er werd onder meer gezocht door de brandweer en een politiehelikopter met warmtebeeldcamera, maar dit leverde echter niets op.

 

Volgens een correspondent van Omroep Gelderland zijn er op het strand ook spullen van de vermiste vrouw gevonden. Dinsdag werd de zoekactie aan het strand langs de Lage Linden hervat, maar dat leverde niets op. 

Reacties