Hulpdiensten massaal uitgerukt na vondst rolstoel aan waterkant

Geplaatst op 26 juli 2022, om 18:02 uur

SINT-OEDENRODE – De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag massaal uitgerukt na de vondst van een rolstoel aan de waterkant langs het Klaverpad in Sint-Oedenrode.

Iets na 15.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een persoon te water. De Duikers van de brandweer zochten het water af maar troffen niets aan. De omgeving werd afgezet en omstanders werden op afstand gehouden. Gezien er niemand in het water werd aangetroffen en dat er een bericht kwam dat eerder deze middag twee jongeren zijn gezien met vermoedelijk deze rolstoel gaat men er vanuit dat het ook een kwajongensstreek gaat.

De politie onderzoekt de herkomst van de rolstoel en heeft hem meegenomen naar het bureau.

Foto’s: Sander van Gils