Woning onbewoonbaar door uitslaande brand - 112Brabant

Woning onbewoonbaar door uitslaande brand

Geplaatst op 24 juni 2022, om 01:32 uur

DEN DUNGEN – Donderdagavond rond 22.30 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand aan het Jacobskamp in Den Dungen. Een felle brand woedde op de zolder van de woning en de vlammen sloegen korte tijd aan de achterzijde uit het dak.

De brand ging gepaard met flinke rookontwikkeling. De brandweer schaalde op naar middelbrand en zette twee blusvoertuigen, een ladderwagen en een waterwagen in om de brand te bestrijden. De brand trok veel bekijks van omwonenden, de straat werd afgezet en de politie hield iedereen op afstand.

Door de brand raakte de woning onbewoonbaar, voor zover bekend raakte niemand gewond. De schade aan de woning is groot, ook controleerde de brandweer de aangrenzende woning en werden de aanwezige huisdieren daar in veiligheid gebracht.

Foto’s: Sander van Gils & Bart Meesters

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties