FOTOSERIE: Grote brand in Eindhoven, schuren verwoest en huizen beschadigd - 112Brabant

FOTOSERIE: Grote brand in Eindhoven, schuren verwoest en huizen beschadigd

Geplaatst op 19 juni 2022, om 11:39 uur

EINDHOVEN – Een grote brand aan de Cornelis Trooststraat in Eindhoven heeft zondagochtend voor veel schade veroorzaakt. Meerdere schuurtjes gingen in vlammen op en huizen hebben grote schade opgelopen.

Rond 6.30 uur werd de brandweer gealarmeerd. De brand begon bij een schuur en sloeg vervolgens om zich heen. De woningen werden ontruimd vanwege de felle brand en vele rookontwikkeling. Ook werd er een NL Alert verstuurd.

Het vuur sloeg eerst over van de schuur waar het begon naar vier andere schuren en vervolgens naar zes woningen. Bij drie van deze woning is de schade volgens de woordvoerder van de brandweer ‘zeer fors’.

De brandweer had het vuur na de nodige tijd het vuur geblust. Er raakte niemand gewond. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

Foto’s: Dave Hendriks

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

 

Reacties