Auto belandt op zijn kop bij aanrijding op snelweg A50

Geplaatst op 9 juni 2022, om 22:33 uur

SINT-OEDENRODE – Op de snelweg A50 tussen Eindhoven en Oss vond donderdagmiddag een verkeersongeval plaats. Dit gebeurde rond 16.30 uur ter hoogte van Sint-Oedenrode.

Nadat twee personenauto’s met elkaar in botsing kwamen is een van hen met het voertuig over de kop geslagen, de bestuurder van dit voertuig was er al uit voordat de brandweer ter plaatse was. Twee rijstroken richting Sint-Oedenrode waren verspert, het overige verkeer werd over de vluchtstrook om het ongeval heen geleidt.

Een bergingsbedrijf heeft de auto, een cabrio, weer op vier wielen gezet en vervolgens afgevoerd. De andere personenauto kon zijn weg nog vervolgens, die bestuurder bleef ook ongedeerd. De bestuurder van de cabrio is met onbekend verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Brandweerlieden hebben het wegdek nog schoongespoten voordat deze weer werd vrijgegeven.

Foto’s: Sander van Gils¬†