Man overleden na vechtpartij op terras in Geldrop

Geplaatst op 8 juni 2022, om 20:05 uur

GELDROP – Een 52-jarige man uit Geldrop is dinsdagavond overleden aan zijn verwondingen na een vechtpartij, meldt de politie woensdag. Een aantal personen ging in de nacht van zaterdag op zondag na een ruzie met elkaar op de vuist op het terras van café Katoen in de Brabantse plaats.

Daarbij raakte de man gewond. Er wordt nog onderzocht of de vechtpartij de oorzaak is van het overlijden van de man, aldus de politie.

Vlak na de vechtpartij werd een 55-jarige man uit Geldrop aangehouden. Hij is inmiddels weer vrijgelaten maar blijft wel verdachte in de zaak, aldus de politie. Om meer duidelijkheid te krijgen over wat er die nacht precies is gebeurd, is de politie op zoek naar getuigen en naar camerabeelden van het incident.