Meisjes (13 en 15) bebloed achtergela­ten na ongeval met fatbike op donkere weg

Geplaatst op 21 oktober 2024, om 15:02 uur

BERKEL-ENSCHOT – Twee kinderen van 13 en 15 jaar zijn zondagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Nieuwe Warande in Berkel-Enschot. Het duo reed op een fatbike toen ze in botsing kwamen met een loslopende hond, waarna ze hard op de weg terechtkwamen. Moeder Patty Manders heeft een oproep gedaan om de verantwoordelijke vrouw te vinden, die de plaats van het ongeval verliet zonder hulp te bieden.

De meisjes reden rond 19.40 uur de Rauwbrakenweg op toen een hond plotseling uit het hoge gras de straat op rende. Een aanrijding kon niet worden voorkomen, waardoor de kinderen ten val kwamen. De 15-jarige viel op haar gezicht en raakte gewond aan haar wenkbrauw en kin, terwijl de 13-jarige op haar knie viel en niet meer kon opstaan. Volgens de moeder ontstond er een woordenwisseling met de vrouw, die tijdens het incident iets over de hoofddoek van de jongste opmerkte en vervolgens zonder hulp wegwandelde.

Een passerende fietser stopte wel om de kinderen te helpen totdat hun ouders en een ambulance arriveerden. De oudste kreeg meerdere hechtingen in haar gezicht, terwijl de knie van de jongste werd verbonden. De meisjes zijn thuis aan het herstellen, maar zijn nog steeds aangeslagen. Manders heeft inmiddels contact opgenomen met de politie en een afspraak met een wijkagent om aangifte te doen. Ze hoopt dat de vrouw zich meldt om het incident correct af te handelen.

Foto’s en Video via Facebook

(Video start na de advertentie)


Kan een afbeelding zijn van 1 persoon

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon