Een Crypto-handelsplatform Gebruikt AI om Mensen in Staat te Stellen te Beginnen met Investeren

Geplaatst op 7 september 2024, om 10:26 uur

In de voortdurend evoluerende wereld van cryptocurrency, waar technologie en financiën elkaar ontmoeten, maakt een nieuwe speler indruk: Neo Profit AI. Dit innovatieve platform gebruikt kunstmatige intelligentie om individuen in staat te stellen te investeren, met als doel financiële groei en kansen voor iedereen toegankelijk te maken.

De Mensen Achter Neo Profit AI

We weten alleen dat de oprichters elkaar ontmoetten als promovendi in machine learning en in verschillende landen woonden toen ze elkaar online tegenkwamen. “We blijven anoniem omdat anonimiteit een van de grootste deugden van crypto is. Ik bedoel, Satoshi Nakamoto gebruikte zelf een alias. “We volgen gewoon zijn voetsporen”, zegt een van de kernleden van het team telefonisch.

Naast de geesten die het AI-systeem hebben gebouwd, bestaat Neo Profit AI platform ook uit onafhankelijke financiële experts. Dit zijn ervaren investeerders en sommigen zelfs universitaire professoren, die het team heeft gerekruteerd dankzij hun uitgebreide academische netwerk. Een menselijke connectie in deze anders geautomatiseerde investeringsoplossing wordt zeer gewaardeerd.

Nadat onze correspondent zich had aangemeld bij het platform om het uit te proberen, ontving hij een telefoontje van een professional die doordachte vragen stelde, alles beantwoordde en ervoor zorgde dat het AI-systeem dienovereenkomstig werd gepersonaliseerd. De hele ervaring was aangenaam, wat een bewijs is van de mensen achter de schermen.

De Oorsprong van Neo Profit AI

Jong en beïnvloedbaar, de groep vrienden die Neo Profit AI zou creëren, was getuige van de Occupy Wall Street-protesten in 2008. Ze deden dit vanuit hun respectieve hoeken van de wereld, zich bewust van het feit dat dit cruciale evenement in het economische en sociale leven van de VS een wereldwijde invloed zou hebben.

“Het punt is dat ‘We zijn de 99%’ echt een mondiale boodschap is. De meeste mensen zijn niet eens in de buurt van dezelfde middelen als degenen aan de top. We wilden dat veranderen met machines. ” AI begon toen net serieus op gang te komen, maar we kenden het potentieel”, zegt een van de oprichters van Neo Profit AI.

De fascinatie van het team voor computertechniek is verweven met hun liefde voor sciencefiction, wat vrij duidelijk is gezien de naam van de organisatie. “Oh ja, we zijn grote Matrix-fans,” lacht hij, maar wordt snel weer serieus. “We zien duidelijk een heel andere toekomst voor ons—een waarin wij mensen profiteren van de machines, en niet andersom.”

Het team erkende dat investeren een belangrijke manier is om rijkdom op te bouwen en te behouden. Vaak stappen mensen er echter niet in omdat het ingewikkeld en ontoegankelijk lijkt voor de gewone persoon, dat wil zeggen, iedereen behalve de leden van de 1%. Dus het doel werd vastgesteld: investeringen toegankelijker maken voor meer mensen.

De Crypto-revolutie Omarmen

De opkomst van cryptocurrencies moedigde het Neo Profit AI-team aan, dat tijdens het bouwen van een machine die het investeringsproces kon vereenvoudigen, veel obstakels tegenkomt. Toch begon hun AI-systeem echt te schitteren toen nieuwe munten en tokens de markt overspoelden.

“Onze AI werkt het beste met grote aantallen variabelen, omdat het grote aantallen correcte beslissingen snel kan nemen.” “Dus toen alle nieuwe munten en tokens binnen stroomden, begon het echt”, zegt een van de oprichters van Neo Profit AI.

Door gebruik te maken van de snelle groei en hoge volatiliteit van de crypto markt, onderscheidt Neo Profit AI zich als een krachtig platform dat in staat is om de complexiteit van digitale valuta’s te doorgronden. Het stelt gebruikers in staat kansen te grijpen en hun potentieel voor financieel succes te maximaliseren.

Het team blijft gewijd aan de inrichtingsprincipes terwijl Neo Profit AI zich verder ontwikkelt en uitbreidt. Het platform is een baken van hoop voor degenen die de kloof willen overbruggen in een wereld waar de financiële ongelijkheid steeds groter wordt. Door technologie en menselijke expertise te benutten, stelt het platform een nieuwe generatie investeerders in staat hun financiële toekomst in eigen hand te nemen.