Jonge vrouw (18) probeert voor 350 euro aan luchtverfrissers te stelen

Geplaatst op 9 juni 2024, om 10:49 uur

TILBURG – Een alerte medewerker van een winkel op de Korvelseweg heeft zaterdagmiddag 8 juni 2024 voorkomen dat er voor ruim 350 euro aan luchtverfrissers gestolen werd. Er zijn in totaal vier verdachten aangehouden.

Op het moment dat er een 18-jarige vrouw uit Roemenië rond 13.45 uur langs de kassa loopt, gaat het alarm af. De politie wordt snel gebeld en de vrouw wordt tegengehouden. Na het bekijken van camerabeelden wordt duidelijk dat de vrouw niet alleen was en er twee mannen in alle tumult zijn ontkomen. Na onderzoek wordt er op het NS-plein een auto staande gehouden met daarin drie mannen van 18, 19 en 25 jaar uit Roemenië.

Zij komen overeen met de veiliggestelde beelden na de winkeldiefstal en worden daarop aangehouden voor betrokkenheid van winkeldiefstal in vereniging. De vier verdachten zitten vast voor verhoor en verder onderzoek, mogelijk hebben zij nog meer spullen buitgemaakt.