73-jarige man die hond uitlaat mishandeld door groepje jongeren

Geplaatst op 15 mei 2024, om 16:50 uur

SINT WILLEBRORD – Een 73-jarige man uit Sint Willebrord heeft aangifte gedaan van mishandeling na een incident op zondagavond. De man liet zijn hond uit bij het Processiepark en sprak daar de jongeren aan op hun gedrag. Als reactie werd hij belaagd, geslagen en geschopt. De mishandeling werd bewust vastgelegd en verspreid op sociale media. De politie is op de hoogte van de situatie en heeft kennis van de betrokken individuen.

Een ambulance werd opgeroepen en de man is naar het ziekenhuis gebracht met oppervlakkige gezichtsverwondingen. De politie, die de zaak nog onderzoekt, meldde aan Omroep Brabant dat de mishandeling volgde op een woordenwisseling tussen de man en de jongeren.

De video toont een confrontatie waarbij het slachtoffer en een jongere aan elkaars shirt trekken, waarna ze door een heg vallen als gevolg van een trap van een andere jongere. Eerder was de man al door anderen geslagen. Op de achtergrond zijn kreten te horen en wordt er geroepen om te stoppen.