Man biedt telefoon aan op Marktplaats, maar wordt beroofd

Geplaatst op 14 mei 2024, om 19:05 uur

TILBURG – Een 20-jarige man is maandag 13 mei om 18.45 beroofd van zijn mobiele telefoon, nadat hij deze te koop aanbood op Marktplaats. Het slachtoffer doet aangifte. De politie zoekt getuigen van het incident in Tilburg-Noord.

Het slachtoffer verkocht zijn mobiele telefoon via Marktplaats. Een jongen reageerde op de advertentie en zij maakten een afspraak om elkaar te treffen bij de woning van het slachtoffer. De 20-jarige Tilburger wachtte in de portiek van zijn flat aan de Kapelmeesterlaan. Toen de koper er was, trok hij de telefoon uit de handen van het slachtoffer en ging ervandoor.

Oproep
De dader is een donkergetinte man tussen 15 en 18 jaar. Hij is ongeveer 1,90m, slank van postuur en heeft zwart, kort kroeshaar. Daarnaast heeft hij opvallend dikke lippen en spreekt vloeiend Nederlands. Hij droeg aan blauw trainingspak met zwarte sneakers.