Veel schade na kop-staart botsing

Geplaatst op 21 april 2024, om 19:20 uur

VALKENSWAARD – Vanmiddag vond er een ongeluk plaats op de Zuidelijke Randweg (N396) in Valkenswaard. Een personenauto was op deze weg onderweg richting de Luikerweg, gevolgd door een tweede auto die volgens getuigen onstabiel en slingerend achter deze auto reed.

Een derde auto volgde die pogingen deed om overzicht te behouden. Toen de middelste auto plotseling remde, kon de achterste auto niet op tijd stoppen, wat resulteerde in een botsing tussen de twee. De voorste auto heeft zijn weg vervolgd zonder te stoppen. Beide betrokken voertuigen zijn weggetakeld. Toevallig was er een takelwagen in de buurt die hielp de rijbaan af te sluiten, zodat het ongeval veilig kon worden afgehandeld.

Een betrokkene is door ambulancepersoneel nagekeken op lichte verwondingen.

Foto’s: Rico Vogels