Man wil gratis naar seksbios en bedreigt medewerker

Geplaatst op 17 april 2024, om 17:48 uur

TILBURG – Op woensdagmiddag bedreigde een man een medewerkster van de sekswinkel Candy aan de Korvelseweg in Tilburg met een tang. Hij probeerde zonder te betalen de seksbioscoop achterin de winkel binnen te gaan, zoals de medewerkster aan Omroep Brabant vertelde. De dader is nog niet aangehouden en wordt actief gezocht. Tijdens het politieonderzoek in de winkel droegen enkele agenten kogelwerende vesten.

De politie meldt dat de man rond 14:45 uur de winkel binnenliep. Op dat moment was de bedreigde medewerkster de enige achter de balie.

De medewerkster, die duidelijk aangeslagen was, vertelde dat de man onder invloed leek. Hij probeerde direct door te lopen naar de seksbioscoop zonder te betalen. Toen zij hem probeerde tegen te houden, negeerde hij haar en trok een tang. “Hij dreigde mijn keel door te snijden,” zei ze huilend. De situatie escaleerde toen hij over de balie zwaaide met de tang en uiteindelijk zelfs achter de balie terechtkwam.

Foto’s: Toby de Kort