Automobilist rijdt met auto van zus in sloot, vader schiet te hulp met graafmachine

Geplaatst op 4 april 2024, om 18:53 uur

EINDHOVEN – In een bocht op de A50 bij Eindhoven is een auto in de sloot beland. De bestuurder raakte in de natte berm, en kreeg zijn auto niet terug op de weg. De man belandde uiteindelijk met de Renault Twingo van zijn schoonzus in de sloot.

De doorweekte berm was ook voor de berger een probleem, gelukkig reed familie van de jongen langs met een werkbus en kleine graafmachine, zij wisten de auto uit de sloot te trekken. Toen de auto weer op het asfalt stond is hij door de berger opgeladen en meegenomen.

Door het ongeval was een rijbaan dicht, dit zorgde in de spits voor file in de richting van Eindhoven. Het is ook niet voor het eerst dat hier een auto in de berm beland, bijna wekelijks raken in deze bocht voertuigen van de weg.