Groot onderzoek naar overleden persoon op militaire parkeerplaats

Geplaatst op 29 maart 2024, om 09:34 uur

EINDHOVEN – De politie en de Koninklijke Marechaussee (KMAR) zijn een uitgebreid onderzoek gestart naar aanleiding van de vondst van een overleden persoon op een parkeerplaats. Deze bevindt zich op een strategisch punt tussen Eindhoven en Oirschot, specifiek op het terrein van de Generaal-Majoor De Ruyter van Steveninck Kazerne, een locatie die voornamelijk bekend staat om zijn militaire oefeningen.

De desbetreffende parkeerplaats, die langs de doorgaande route tussen de twee steden loopt, is hermetisch afgesloten door de politie. De brandweer heeft tevens een scherm opgezet om het zicht voor passerende voetgangers en het nabijgelegen verkeer op de Eindhovensedijk te blokkeren, in een poging om de privacy rond de onderzoeksactiviteiten te waarborgen.

Verder is ook een gedeelte van het militaire oefenterrein, dat normaal toegankelijk is voor wandelaars, afgezet.

Details over de identiteit van de overleden persoon of de omstandigheden rond het overlijden zijn nog niet vrijgegeven. De politie ter plaatse heeft bevestigd dat verdere communicatie omtrent de zaak zal verlopen via de landelijke eenheid.