FOTO UPDATE: Vrachtwagen rijdt tegen viaduct, chauffeur raakt gewond

Geplaatst op 28 maart 2024, om 14:49 uur

EINDHOVEN – In Eindhoven heeft zich een ernstig ongeval voorgedaan waarbij een vrachtwagenchauffeur gewond raakte.

De bestuurder was in zijn voertuig bekneld geraakt nadat de vrachtwagen tegen een viaduct botste, met aanzienlijke schade tot gevolg. Dit incident gebeurde rond half twee ’s middags op de Dirk Boutslaan, precies onder het viaduct van de Hugo van der Goeslaan nabij het DAF-terrein.

Omstreeks 14.20 uur slaagde de brandweer erin de chauffeur uit zijn benarde positie in de vrachtwagen te bevrijden, waarna hij aan de zorgen van het ambulancepersoneel werd overgedragen. De exacte toedracht van het ongeluk wordt onderzocht.

In eerdere berichtgeving meldde wij dat de chauffeur ernstig gewond raakte. Dit bleekt niet te juist. Daarop hebben wij dit bericht aangepast en plaatsen wij deze rectificatie.