Politie houdt tweetal aan voor openlijke geweldpleging

Geplaatst op 12 februari 2024, om 15:20 uur

ROOSENDAAL – De politie heeft zondag 11 februari 2024 aan het einde van de middag in de Dunantstraat twee mannen aangehouden. Het tweetal wordt ervan verdacht die middag twee mannen te hebben mishandeld. De verdachten zijn 23 en 26 jaar oud en woonachtig in Roosendaal.

Het tweetal zou zondagmiddag in de Dominéstraat een 55-jarige man en een 58-jarige man, beiden uit Roosendaal, hebben mishandeld. Waarom dat gebeurde is nog niet bekend. Beide mannen raakten gewond en zijn door ambulancepersoneel nagekeken.

Op basis van het signalement konden agenten korte tijd later de twee verdachten aanhouden. De mannen zijn meegenomen naar het bureau en in de cel gezet. Het onderzoek naar de openlijke geweldpleging loopt nog.