Woningbrand zorgt voor veel schade

Geplaatst op 11 februari 2024, om 09:31 uur

DEN BOSCH – Een woningbrand heeft in de nacht van zaterdag op zondag voor veel schade gezorgd. De melding van de brand aan de Cederstraat in de Bossche Graafsewijk brak rond een uur in de nacht uit.

Vermoedelijk ontstond de brand oor kortsluiting in de meterkast van het pand. In het pand waren drie kamerwoningen ondergebracht. Alle bewoners konden tijdig het pand verlaten. Een vrouw werd nagekeken door de ambulancedienst omdat ze wat rook had binnen gekregen maar ging uiteindelijk niet meer naar het ziekenhuis.

Door de brand raakte ook de gasleiding defect waardoor een gasbrand in de woning ontstond. De brandweer kon de gas toevoer stoppen waarna de gasbrand doofde. De schade door de brand is groot en vermoedelijk zal het pand voorlopig onbewoonbaar zijn.

De brand trok ondanks het nachtelijke tijdstip flink wat bekijks.

Foto’s: Bart Meesters