Arrestaties na verkeerscontrole in de haven

Geplaatst op 9 februari 2024, om 15:43 uur

MOERDIJK – De politie arresteerde donderdag in de haven van Moerdijk tijdens een controle twee verdachten in relatie met drugs.

De Zeehavenpolitie Zeeland- West Brabant hield samen met de Landelijke Expertise en Operaties, het politieteam uit Roosendaal en de Douane een controle in het havengebied van Moerdijk. De controle was gericht op de aanpak van ondermijning en op het rijden onder invloed van alcohol en/of verdovende middelen. Een man (35)  reed mogelijk onder invloed van verdovende middelen. Hij was daarnaast niet in het bezit van een geldig rijbewijs en de auto was niet gekeurd en niet verzekerd.

Een andere automobilist, een man (23) uit Dordrecht, reed waarschijnlijk ook onder invloed van verdovende middelen en had daarnaast ruim honderd XTC- pillen en 14 gripzakjes met vermoedelijk cocaïne in zijn voertuig. De auto stond niet op een naam en werd daarom in beslag genomen. Tegen deze verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.

Reacties