Twee gemaskerde mannen stelen scooter bij winkelcentrum

Geplaatst op 21 november 2023, om 22:04 uur

BREDA – Op dinsdagavond heeft er een overval plaatsgevonden bij het winkelcentrum De Burcht in Breda. De overval vond plaats in de omgeving van de Heeckerenstraat, waar twee gemaskerde verdachten een scooter hebben gestolen. De gestolen scooter betreft een Gilera Runner, rood van kleur, met een kenteken dat begint met de cijfers 33.

Een van de daders wordt beschreven als een lang persoon. De daders zijn op dit moment nog voortvluchtig, de politie waarschuwt het publiek om de verdachten niet zelf te benaderen, omdat ze als gevaarlijk worden beschouwd.

De politie roept getuigen op om contact op te nemen via het alarmnummer 112 als ze iets hebben gezien of gehoord dat kan helpen bij het identificeren van de verdachten of het traceren van de gestolen scooter.

Foto: Perry Roovers