Politie houdt verdachte van bromfietsdiefstal aan

Geplaatst op 16 november 2023, om 13:12 uur

LAGE ZWALUWE – De politie heeft woensdag een 19-jarige man uit Lage Zwaluwe aangehouden. Dat gebeurde kort voor middernacht in een woning in die plaats. De man wordt verdacht van bromfietsdiefstal.

De man wordt ervan verdacht op donderdagavond 3 augustus 2023 bij winkelcentrum De Burcht in Breda een bromfiets te hebben weggenomen. Politieagenten deden onderzoek naar die diefstal en daarbij kwam de nu aangehouden verdachte in beeld. De politie had de man eerder gevraagd naar het bureau te komen voor verhoor, maar hij kwam die afspraken niet na. Daarom is hij woensdag 15 november kort voor middernacht aangehouden in een woning in Lage Zwaluwe.

Hij heeft de nacht in de cel doorgebracht en wordt vandaag verhoord. De bromfiets is nog niet terecht.