Vrouwen beroofd van tas met geld

Geplaatst op 15 november 2023, om 16:40 uur

BREDA- Twee in Tilburg verblijvende vrouwen (21 en 23 jaar) zijn dinsdag 14 november jl. omstreeks 16.00 uur op de Teteringsedijk door twee gewapende daders beroofd van hun rugtas. In die tas zat een aanzienlijk geldbedrag. De recherche is op zoek naar getuigen en relevante camerabeelden.

De slachtoffers hebben aangifte gedaan. Ze vertelden dat ze naar Breda waren gekomen omdat ze op de Teteringsedijk een afspraak hadden gemaakt met een man die hen zou kunnen helpen aan huisvesting. Ter plaatse nabij de achteringang van een flat kwamen echter plotseling twee mannen op hen af, waarvan één met een vuurwapen, de ander met een mes. De daders pakten hun rugtas af en sloegen daarna op de vlucht in de richting van de Doornboslaan. Een van de daders had een lichte huidskleur, de ander was donkergetint.

Beide straatrovers zijn naar schatting circa 20 jaar oud.