Man (20) mishandeld en beroofd omdat hij geen sigaret wil geven

Geplaatst op 12 november 2023, om 15:40 uur

BREDA – Zaterdag is een man beroofd van persoonlijke goederen, nadat hij twee jongens weigerde een sigaret te geven. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan, er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Rond 14.45u stond het 20-jarige slachtoffer uit Tilburg te roken in de buurt van het station. Er komen twee jongens op hem aflopen die hem vragen om een sigaret. Het slachtoffer weigert deze te geven, waarop de jongens boos worden en hem uitschelden. Een van de jongens pakt het slachtoffer en geeft hem een klap in het gezicht. Het slachtoffer beland op de grond waar hij nog een trap krijgt. De twee verdachten rennen weg met persoonlijke spullen van het slachtoffer. Er is nog niemand aangehouden.