Joffrey’s oliebollenkraam in brand gestoken na een jaar vol bedreigingen

Geplaatst op 9 november 2023, om 09:39 uur

TILBURG – Joffrey Bierens, de eigenaar van een oliebollenkraam aan het Wagnerplein in Tilburg, is diepbedroefd nadat zijn kraam in de nacht van woensdag op donderdag in brand is gestoken. Verteld hij tegenover Omroep Brabant. Hij gelooft dat de brand opzettelijk is aangestoken vanwege het feit dat er jerrycans zijn gevonden en het rook naar benzine. De kraam was pas een week geopend.

Dit incident komt na een buitengewoon moeilijk jaar voor Joffrey, waarin zijn vader, Ad Bierens, werd doodgestoken. Ad was verantwoordelijk voor verschillende oliebollen- en gebakkramen en stond bekend in de nationale kermiswereld.

Sinds de moord op zijn vader heeft Joffrey te maken gehad met bedreigingen en geweld, zonder te begrijpen waarom. Hij voelt zich alsof hij moet boeten voor de dood van zijn vader.

De politie heeft aangegeven dat er een vermoeden bestaat van brandstichting en is een onderzoek gestart naar de brand. Wat betreft de bedreigingen kan de politie vanwege privacy geen verdere informatie verstrekken. Joffrey staat voor een moeilijke periode en zal met zijn familie overleggen om te bepalen hoe ze verder moeten gaan na deze gebeurtenis.

Foto’s: Toby de Kort


Reacties