Sanne Wint Prijs voor Beste Persfoto tijdens 112 Spektakel in Waalre

Geplaatst op 7 oktober 2023, om 10:02 uur

WAALRE – Het is met trots en genoegen dat we Sanne van harte feliciteren met het winnen van de prestigieuze prijs voor de beste persfoto tijdens het 112 Spektakel in Waalre. Haar aangrijpende beeld van een brandweerredding bij een auto-ongeval heeft diepe indruk gemaakt op de jury en het publiek.

Sanne’s foto vertelt een verhaal dat de grenzen van woorden overstijgt. Het moment waarop de brandweer zich inzet om een slachtoffer te redden, is vastgelegd met een opvallende gevoeligheid en aandacht voor detail. De compositie is meesterlijk, met de nadruk op de heldhaftige inspanningen van de hulpverleners en de fragiliteit van het slachtoffer.

Wat deze foto werkelijk bijzonder maakt, is de emotie die erin schuilt. De spanning, vastberadenheid en menselijke verbondenheid van de hulpverleners komen op krachtige wijze tot uiting. Sanne heeft de kijker succesvol midden in de actie geplaatst, waardoor we de intensiteit van het moment kunnen voelen.

De technische uitvoering van de foto is van uitzonderlijke kwaliteit, met een scherpte die de details van de scène benadrukt en de dynamiek ervan versterkt. Deze foto is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een eerbetoon aan de moed en toewijding van de hulpverleners.

De jury wil Sanne hartelijk bedanken voor het delen van deze krachtige persfoto met ons en de rest van de wereld. Haar talent en vakmanschap hebben een diepgaande indruk achtergelaten, en we zijn ervan overtuigd dat haar werk zal bijdragen aan het vergroten van het bewustzijn van het belang van hulpverlening.

Nogmaals, van harte gefeliciteerd met deze welverdiende erkenning.

Namens de jury,
De journalisten achter 112-Pers Brabant