Recherche houdt passantenonderzoek na aantreffen dode vrouw

Geplaatst op 22 september 2023, om 10:13 uur

ROOSENDAAL – De recherche houdt zaterdag 23 september tussen 12.00 uur en 16.00 uur een passanten onderzoek aan de Strausslaan. Dit in verband met onderzoek naar de overleden 44-jarige Poolse vrouw die daar op zaterdag 19 augustus werd gevonden. Een 41-jarige verdachte is in verband met de zaak aangehouden.

Agenten zullen tijdens het onderzoek vragen stellen aan passanten. Daarnaast doet de politie een oproep aan twee mogelijk belangrijke getuigen om zich te melden. Het gaat om een man met fiets die op zaterdag 19 augustus tussen 14.30 uur en 14.45 uur op een bankje heeft gezeten in het parkje dat grenst aan de Strausslaan. Ook wil de politie graag in contact komen met een vrouw met een klein wit hondje die ook rond dat tijdstip daar gelopen zou hebben.