Schoonmaakster overlopen, politie omsingelt kantoor

Geplaatst op 19 september 2023, om 21:00 uur

OSS – De politie heeft dinsdagavond gezocht naar de indringers van een kantoorpand aan de Kanaalstraat in Oss. Bij de meldkamer was een melding binnengekomen dat er zich meerdere personen in het pand zouden bevinden die daar niet hoorden te zijn. Een schoonmaakster zou door hen zijn overlopen.

De politie is daarop meteen met veel eenheden uitgerukt en agenten hebben het pand van Hendriks Bouw en Ontwikkeling omsingeld zodat eventuele indringers niet meer konden ontsnappen. Een politiehelikopter cirkelde ongeveer een halfuur lang boven het pand en hondengeleiders speurden met een politiehond het kantoorgebouw en buitenterrein af maar de indringers zijn niet meer aangetroffen.

De overlopen schoonmaakster was erg geschrokken maar raakte niet gewond.

Foto’s: Gabor Heeres


Reacties