Auto vliegt in brand brand tijdens het rijden

Geplaatst op 19 september 2023, om 07:42 uur

HAARSTEEG – Op de Vergereindseweg in Haarsteeg is maandagavond iets na elf uur een auto volledig uitgebrand. De bestuurder reed op de Vergereindseweg toen zijn auto begon te roken.

Direct heeft hij het voertuig stilgezet waarna het voertuig in brand vloog. De brandweer was snel ter plaatse maar toen stond de auto al volledig in brand. De inzittenden konden het voertuig op tijd verlaten, bij de brand raakte niemand gewond. De auto is door een bergingsbedrijf getakeld.

De weg is dermate beschadigd en vervuilt dat de politie de gemeente heeft opgeroepen om dit gedeelte van de weg af te zetten en er zorg voor te dragen dat de rotzooi wordt opgeruimd en het wegdek wordt gerepareerd.

Foto’s: Bart Meesters