Auto twee keer in brand gestoken

Geplaatst op 16 september 2023, om 09:40 uur

BERGEN OP ZOOM – Vrijdagavond is twee keer geprobeerd een auto in brand te steken aan de Semmelweisweg. Buurtbewoners wisten de eerste brand op tijd te blussen, bij de tweede brand ging het voertuig grotendeels in vlammen op. Door de politie is een onderzoek ingesteld. Eventuele getuigen worden gevraagd om zich te melden.

De eerste poging tot brandstichting was omstreeks 19:25 uur. Met behulp van een tuinslang wisten buurtbewoners toen erger te voorkomen. Wel heeft de brandweer een nacontrole uitgevoerd.

Omstreeks 20:55 uur bleek het voertuig wederom in brand te staan. Opnieuw probeerden buurtbewoners met behulp van een tuinslang de brand te blussen echter had het vuur zich deze keer te ver ontwikkeld en sloegen de vlammen uit het voertuig. Door de ingeschakelde brandweer was het vuur snel onder controle en kon er worden nageblust.

Onderzoek
Agenten hebben van diverse buurtbewoners een verklaring opgenomen en doen onderzoek naar de brand.

Foto’s: Venema Media

facebook“instagram”/

Reacties