Flinke schade na botsing tussen twee voertuigen

Geplaatst op 2 juni 2023, om 16:10 uur

BOXTEL – Vrijdagmiddag vond er een verkeersongeval op de Koppenhoefstraat in Boxtel.

Twee personenauto’s botste rond 14.15 uur op elkaar toen één van de voertuigen het terrein van Classic Park/Autobedrijf van den Udenhout verliet. De schade aan beide voertuigen was groot, ondanks dat raakte niemand noemenswaardig gewond. Wel kwam een ambulance ter plaatse, ambulancepersoneel controleerde beide automobilisten maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De weg was door het ongeval afgesloten, overige weggebruikers konden dankbaar gebruik maken van het terrein van Classic Park/Autobedrijf van den Udenhout wat het nodige omrijden voorkwam.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse en heeft beide voertuigen afgevoerd waarna de weg weer werd vrijgegeven. Politieagenten hielpen de berger mee de brokstukken te verzamelen.

Foto’s: Sander van Gils