Drugslab aangetroffen in onderzoek naar ‘horrorfokker’ - 112Brabant

Drugslab aangetroffen in onderzoek naar ‘horrorfokker’

Geplaatst op 23 mei 2023, om 17:01 uur

EERSEL – In een stal aan de Grote Aardweg in Eersel is dinsdagmiddag een drugslab aangetroffen. Een opvallend detail is dat het drugslab is aangetroffen in dezelfde straat als de beruchte ‘horrorfokker’. Bij het drugslab is één persoon aangehouden.

De vondst van het lab werd rond 15:30 uur gemeld. Medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LOF) zijn ter plaatse. ”Het lab werd ontdekt tijdens het onderzoek naar de hondenfokker in dezelfde straat. Mogelijk dat daar ook honden van de fokker zouden zitten”, meldt de politie.

Wat voor drugs er geproduceerd werden in het lab, is nog onduidelijk.

Foto’s: Rico Vogels

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties