Lichaam aangetroffen in water, politiehelikopter ingezet bij zoekactie

Geplaatst op 22 mei 2023, om 10:33 uur

OIJEN – Maandagochtend rond 8.50 uur zijn hulpdiensten, inclusief een politiehelikopter, gestart met het zoeken naar een persoon in het water in Oijen.

Omstreeks 10.00 uur bevestigde een politiewoordvoerder dat de persoon is overleden, waarbij er geen sprake is van een misdrijf. Een voorbijganger meldde de aanwezigheid van een persoon in het water nabij de Oijense Bovendijk, wat resulteerde in de alarmering van de hulpdiensten. Brandweerwagens, brandweerboten en een mobiel medisch team werden ingezet voor de zoekactie, met ondersteuning van een droneteam van Rijkswaterstaat.

Het droneteam werd niet meer ingezet nadat het lichaam in het water werd gevonden.

Foto’s: Gabor Heeres