38-jarige man uit Tilburg opgepakt voor steekpartij

Geplaatst op 25 april 2023, om 11:21 uur

TILBURG – Maandagavond is een 38-jarige man uit Tilburg gearresteerd nadat hij tijdens een ruzie op de Vlierlaan een 39-jarige man met een mes had gestoken. Het slachtoffer is voor controle met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De precieze aanleiding voor de ruzie is nog onbekend, maar de verdachte zou tijdens het conflict een mes hebben getrokken en het slachtoffer hebben gestoken. De hulpdiensten werden ter plaatse geroepen en het slachtoffer is voor medische zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft snel actie ondernomen en de verdachte opgepakt voor zijn betrokkenheid bij het incident.

Foto’s: Toby de Kort

LEES OOK: Twee gewonden bij steekpartij, hulpdiensten massaal ter plaatse

Reacties