Man in borst gestoken, verdachte aangehouden

Geplaatst op 24 april 2023, om 16:42 uur

VEGHEL – Op het Heilig Hartplein in Veghel heeft maandagmiddag een steekpartij plaatsgevonden waarbij een man gewond is geraakt aan zijn borst. De ernst van zijn verwondingen is onbekend. Na het incident is via Burgernet een signalement van de mogelijke dader verspreid. Niet veel later is de verdachte aangehouden.

Volgens de politie vond het steekincident plaats omstreeks 15.30 uur. Een ambulance bracht het gewonde slachtoffer naar het ziekenhuis. Met meerdere eenheden werd gezocht naar de verdachte. Rond 16.15 uur is de 62-jarige verdachte aangehouden.

De politie doet verder onderzoek naar de zaak. De verdachte en het slachtoffer, een 49-jarige man uit Veghel, zijn bekenden van elkaar.

Foto’s: Sander van Gils

Reacties