Fietser aangereden bij verkeerslicht, traumahelikopter geland

Geplaatst op 23 maart 2023, om 21:00 uur

EERSEL – Bij een aanrijding op de Postelseweg met de Wolverstraat in Eersel is donderdagavond een fietser zwaargewond geraakt.

De melding kwam vlak iets voor 18:00 uur op de meldkamer binnen. De fietser werd aangereden bij het verkeerslicht door een auto. Voor het slachtoffer werd een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter en de ambulance hebben een ontmoeting gehad bij Oirschot naast de snelweg, dit gebeurde zodat de trauma arts medische assistente kon verlenen. Van daaruit is het slachtoffer met spoed met de ambulance naar Tilburg vervoerd. De weg was lange tijd afgesloten zodat de politie technisch onderzoek naar het ongeval konden doen.

Het raam van de voertuig is door de klap gesneuveld.

Foto’s: Rico Vogels