Man bedreigt partner met vuurwapen terwijl dochter erbij is

Geplaatst op 9 maart 2023, om 11:15 uur

OOSTERHOUT – Een 35-jarige Oosterhouter is woensdagmiddag omstreeks 12.50 uur op de van Oldenbarneveltstraat door de politie aangehouden ter zake bedreiging. Hij zou in de woning zijn 32-jarige partner bedreigd hebben met een vuurwapen. Een dochter van het stel was daarbij aanwezig.

De politie kreeg om 12.15 uur een melding dat in een woning een man zijn partner zou bedreigen met een vuurwapen. De melding werd zeer serieus genomen. Er werd direct een arrestatieteam en een onderhandelaar gewaarschuwd. Terwijl de agenten voor de deur stonden, kwam de verdachte echter zelf al naar buiten. Agenten namen uit voorzorg hun vuurwapen ter hand. Hierop werd de 35-jarige man aangehouden.
In de keuken werd na de arrestatie een vuurwapen met enkele patronen aangetroffen. De verdachte is in verzekering gesteld. Hij is al vaker met de politie in aanraking geweest. De recherche stelt een nader onderzoek in naar het incident.
Foto’s: Jeroen Stuve
Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties