Politie neemt dozen in beslag na inval autobedrijf in Berlicum

Geplaatst op 1 februari 2023, om 14:41 uur

BERLICUM – De politie heeft woensdag een inval gedaan bij Always Better Cars aan de Overbeeke in Berlicum. De inval zou woensdag vroeg in de ochtend hebben plaatsgevonden. Bij de inval waren tientallen agenten aanwezig.

De woordvoerder van de politie kon woensdag alleen bevestigen dat er een inval was en dat het te maken heeft met een lopend onderzoek. Naast de tientallen agenten was ook de rechter commissaris aanwezig. Op het terrein waar Always Better Cars gevestigd is zitten meerdere bedrijven. Het terrein werd door de politie afgesloten, maar de overige bedrijven zouden niets met de inval te maken hebben.

Diverse verhuisdozen met inhoud werden door de politie naar buiten gebracht.
Meer informatie is op dit moment niet bekend.

Foto’s: Bart Meesters