Man gewond nadat auto op de kop belandt in de sloot

Geplaatst op 27 januari 2023, om 09:40 uur

DRUNEN – In de nacht van donderdag op vrijdag rond 02.00 uur is een ongeluk gebeurd bij Drunen waarbij twee mannen met de auto in een sloot terecht zijn gekomen. Het ongeluk vond plaats bij de kruising van de Torenstraat en de Hoge Schijf. Eén van de twee mannen is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De andere man is ter plekke nagekeken door de hulpdiensten.

De politie heeft het onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk in handen. Er is nog onduidelijkheid over wat er precies is gebeurd, maar de politie is druk bezig met het verzamelen van getuigenverklaringen en het analyseren van eventuele beelden van de omgeving.

Een takelbedrijf is inmiddels ter plaatse geweest om de auto op te halen. De weg is weer vrijgegeven voor het verkeer.

Foto FPMB
Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter


Reacties