Man botst met auto tegen brug aan en wordt aangehouden

Geplaatst op 26 januari 2023, om 22:03 uur

WAALWIJK – Op de Valkenvoortweg in Waalwijk gebeurde donderdagavond een eenzijdig ongeval. Een auto knalde hard tegen een brug aan. De man is aangehouden.

Het ongeval gebeurde omstreeks 18:15 uur, waarna de politie en ambulance een melding van het ongeval. Omstanders die het ongeval hadden zien gebeuren, belden direct 112 en hebben eerste hulp verleend. De bestuurder was door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren, en kwam met zijn auto tot stilstand tegen een brug aan. De bestuurder van de auto is in de ambulance onderzocht op letsel, waarna hij per ambulance is meegenomen naar het ziekenhuis.

Bij de agenten die ter plaatse kwamen blies hij een “F-indicatie” op het blaasapparaat voor alcohol. Dit is een indicatie voor een forse overschrijding van de alcohollimiet. De man is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis alwaar een GGD-arts bloed heeft afgenomen. Zijn rijbewijs werd direct ingevorderd en hij zal zich later bij de rechtbank moeten verantwoorden.

foto’s: Persbureau Midden Brabant

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties