Auto belandt na botsing met boom in sloot, bestuurder raakt gewond

Geplaatst op 22 januari 2023, om 07:57 uur

SON EN BREUGEL – In de nacht van zaterdag op zondag werden de hulpdiensten rond 1.55 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Sonniuswijk in Son en Breugel.

Een automobilist botste met zijn personenauto aan de linkerkant van de weg op een boom en kwam vervolgens aan de rechterkant van de weg in een natte sloot tot stilstand. Op aanwijzingen van de ambulancemedewerkers wist de automobilist zijn voertuig te verlaten.

De brandweer stelde het voertuig veilig en veegde de brokstukken bij elkaar. De in allerijl gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest, de man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt nog of de automobilist onder invloed was van alcohol ten tijde dat hij het voertuig bestuurde.

Foto’s: Sander van Gils

Reacties