Man en vrouw gewond bij ongeval tegen viaduct

Geplaatst op 21 januari 2023, om 07:48 uur

TILBURG – In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 03:45 heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Enschotsebaan/Kapitein Hatterastraat in Tilburg. Een man en een vrouw kwamen vanuit de richting Berkel Enschot toen ze bij het viaduct de macht over het stuur verloren. Ze reden tegen het taluut omhoog en botste in de bocht tegen het spoorviaduct.

Politie, brandweer en ambulances kwamen ter plaatse om de situatie te verhelpen. De twee personen raakten beide gewond en zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. De schade aan de auto is flink en de politie onderzoekt de zaak.

De temperatuur was op het moment van het ongeluk -2 graden en vermoedelijk speelt gladheid een grote rol in de oorzaak van het ongeluk.

Foto’s: Toby de Kort

Reacties