Automobilist raakt gewond bij botsing tegen boom

Geplaatst op 16 januari 2023, om 07:55 uur

HAARSTEEG – In de nacht van zondag op maandag is op de Tuinbouwweg in Haarsteeg een automobilist gewond geraakt bij een verkeersongeval. De bestuurder kwam met zijn auto tot stilstand tegen een boom en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het is op dit moment onbekend hoe het ongeval kon gebeuren. Er waren geen andere voertuigen betrokken bij het incident. De politie heeft een onderzoek gestart om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Een takelbedrijf is ter plaatse geweest om de beschadigde auto op te halen en in veiligheid te brengen. De weg is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer terwijl de hulpdiensten ter plaatse waren.

Foto’s: FPMB
Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter


Reacties