Bestuurster gewond nadat auto meerdere keren over de kop slaat

Geplaatst op 15 januari 2023, om 11:08 uur

WASPIK/strong> – In de nacht van zaterdag op zondag is er op de A59 bij Sprang-Capelle een ernstig verkeersongeluk gebeurd.

Rona 2.30 uur raakte de bestuurster de macht over het stuur kwijt en raakte met haar auto van de weg en reed een meetstation uit de grond. De auto ging in totaal vier keer over de kop en kwam uiteindelijk op zijn dak tot stilstand. De vrouw raakte hierbij gewond en is door ambulancepersoneel uit haar auto gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. De verwondingen van de vrouw zijn onbekend.

De auto was zwaar beschadigd en de onderdelen lagen over een afstand van 100 meter verspreid. De voorruit kon niet worden teruggevonden. Rijkswaterstaat zorgde voor opruiming van het meetstation, dat ook zwaar beschadigd was. De brandweer heeft het voertuig veiliggesteld waarna een takelbedrijf het voertuig ophaalde.

De politie heeft een onderzoek ingesteld om de toedracht van het ongeval te achterhalen.

Foto’s: FPMB ERIK HAVERHALS
Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Twitter

Reacties