Wéér een auto volledig uitgebrand

Geplaatst op 3 januari 2023, om 09:12 uur

TILBURG – Aan de Edmond Meeliserf in Tilburg is in de nacht van maandag op dinsdag een auto volledig uitgebrand.

Kort na middernacht werd de brand ontdekt en de brandweer gealarmeerd. Ter plekke stond een geparkeerde auto bij een appartementencomplex volledig in brand. Ondanks de snelle inzet van de brandweer kon er niet voorkomen dat de auto verloren zou gaan. De auto zal onderzocht worden en daarna weggesleept worden.

De politie onderzoekt ook hier de brand. Ook worden er camerabeelden bekeken. Het is niet de eerste keer dat er een auto uitbrandde op deze afgelegen parkeergelegenheid. Een buurtbewoner gaf vanmorgen aan dat hij voortaan zijn auto binnen gaat zetten voordat zijn auto aan de beurt is.

Foto’s: Toby de Kort

Reacties