Politie start onderzoek na steekincident in Breda

Geplaatst op 25 november 2022, om 12:28 uur

BREDA – Donderdagavond heeft er in een woning aan de Essendonk in Breda een steekincident plaatsgevonden .

Om 23.45 uur komt er een melding binnen  bij het Operationeel Centrum van een steekincident in de woning . Meerdere politie-eenheden worden naar de woning gestuurd. Als eerste treffen de agenten buiten op straat een man aan die aangeeft gestoken te zijn. Ambulancepersoneel ontfermt zich over hem. In de woning kunnen de agenten  een 52-jarige man uit Breda aanhouden die onder het bloed zit. Korte tijd later komt een tweede verdachte aanlopen, een 30-jarige man uit Etten-Leur. De aangever wil verder niets verklaren.  De beide verdachten worden ingesloten aan het bureau en de recherche start een onderzoek.

Het slachtoffer is met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht.