Ernstig ongeval op de A4, traumahelikopter geland

Geplaatst op 25 november 2022, om 09:26 uur

STEENBERGEN – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft op de A4 ter hoogte van Steenbergen een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden.

Het ongeval gebeurde rond 03:45 uur. Bij het ongeval kwam een personenauto ondersteboven in de middenberm terecht. Vanwege de ernst van het letsel landde ook de traumahelikopter op de A4. De bestuurder was bij aankomst van de hulpverleners al uit zijn voertuig. Medewerkers van de ambulancedienst en de arts van de traumahelikopter hebben het slachtoffer gestabiliseerd waarna hij met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. Na het ongeval werd de A4 in de richting van Antwerpen direct afgesloten.

Door agenten van de verkeerspolitie is kort onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. Een bergingsbedrijf heeft de auto weer op zijn wielen gezet en afgevoerd.

Foto’s: Venema Media