Brand in garagebox in Son en Breugel

Geplaatst op 19 november 2022, om 09:00 uur

SON EN BREUGEL – In de nacht van vrijdag op zaterdag werd de brandweer rond 3.45 uur gealarmeerd voor een brand in een garage aan de Snijderstraat in Son en Breugel.

Er werd rookontwikkeling waargenomen waarop de brandweer werd gealarmeerd, welke ter plaatse een onderzoek instelde. Voordat men de garage in kon werd eerst een personenauto op de oprit verzet. De garage zelf hing vol rook, met een overdruk ventilator werd de rook verdreven.

In het dak van de garage woedde vermoedelijk een smeulbrandje. Door te slopen wisten brandweerlieden het brandje te bereiken en af te blussen. Ook de politie was ter plaatse, evenals enkele omwonenden welke toe keken hoe de brandweerlieden het vuur bestreden.

Foto’s: Sander van Gils